Har du hör talas om bockhornsklöver? Du kan köpa bockhornsklöver på nätet hos Mr Herb. Det som är så bra med bockhornsklöver eller fenugreek som det även heter är att du med detta får i dig en massa bra mineraler samt andra ämnen som din kropp har behov av. Det är en perfekt form av extra tillskott.

Det är fröna från den som man tar tillvara och det från en ört som är ettårig. Man maler sedan fröna och lägger pulvret i kapslar. Du kan äta två kapslar om dagen och på så vis få i dig ämnen så som järn, kalium, kalcium, selen, koppar, zink, mangan och magnesium. Örtens frön innehåller även en massa andra bra ämnen som din kropp behöver. Det finns bland annat riboflavin, tiamin, folsyra samt olika vitaminer. Det innebär att du med en och samma kapsel får i dig en massa bra ämnen på en och samma gång. Du får även hjälp med att ta upp ämnet kreatin, så kapslarna är bra om du tränar mycket.

Testa fenugreek

Du som känner att du vill köpa bockhornsklöver kan besöka Mr Herb. Där finns det inte bara denna ört utan de erbjuder även en mängd andra bra kosttillskott och mycket mer. Fördelarna med att använda bockhornsklöver är många. Örten kommer från Indien och den trivs och växer i klimat som är subtropiska. Örten kan växa sig stor och blir 2-3 meter hög. På denna ört finns det frökapslar med 10-20 frön i varje. Dessa tar man tillvara och krossar till ett pulver. De kapslar med bockhornsklöver som man äter de innehåller 500 mg pulver av krossade frön. Detta är en ört som har använts i många tusen år. Även Tutanchamons grav innehöll dessa fröer. I Asien använder man örten i sin matlagning sedan länge tillbaka. Man tar då tillvara flera delar av örten och inte bara fröna!